Wat we doen

De aanpak van Innoventuri is gebaseerd op jarenlange kennis en ervaring op het gebied van innovaties, co-creaties en new business development en rust op drie pijlers:

Innoventuri inspireert ondernemers door ze bewust te maken van kansen in de markt en hier zelfstandig of in een samenwerking handen en voeten aan te geven. Innoventuri organiseert daarnaast workshops voor groepen en ook voor individuen per inschrijving. Afhankelijk van het onderwerp, wordt hierin samengewerkt met anderen om zoveel mogelijk resultaat te boeken. Innoventuri neemt ook deel aan seminars, waarbij een in het programma passend innovatie-onderwerp wordt aangedragen.

Innoventuri adviseert ondernemers om op basis van strategische keuzes koers te bepalen en daarmee nu de juiste stappen te nemen op weg naar innovatie die zoden aan de dijk zet. Kenmerk van een adviestraject is dat er enkele sessies plaatsvinden, waarin individuele ondernemers of ondernemers in een samenwerkingsverband verder worden geholpen.

Innoventuri begeleidt organisaties in het realiseren van innovatieprojecten. Dit kan zijn binnen de organisatie van de opdrachtgever, dit kan als vertegenwoordiger van de opdrachtgever in een samenwerkingsverband, maar ook als onpartijdige regisseur van een samenwerkingsverband. Kenmerk van een begeleidingstraject is dat gedurende een langere periode een bepaalde inspanning wordt geleverd om een project of opdracht te realiseren.

Leg gerust uw vraag aan ons voor en ontdek hoe Innoventuri u kan helpen.


Referenties


 

Meer weten over Innoventuri?

Neem contact met ons op!





You have Successfully Subscribed!