Onze diensten

samen voor een duurzamere wereld

 

Hoe kunnen we ook de generaties na ons laten genieten van deze mooie aarde? En hoe kunt u – ondernemer, opleider of overheid – daaraan bijdragen? Die vragen vormen de basis van de dienstverlening van Innoventuri.

Innoventuri heeft jarenlange kennis en ervaring op het gebied van innovaties, co-creaties en new business development. We inspireren, adviseren en begeleiden bedrijven en organisaties die weten dat ze verder willen met duurzaamheid, en ondersteuning nodig hebben in verschillende ontwikkelfases.

Projectmanagement

Innoventuri biedt projectmanagement op het gebied van biobased en circulair. Samen met u bepalen we een concreet projectdoel. We organiseren de realisatie, onder meer door het inzetten en koppelen van uw en ons netwerk.

Sparren

Wat is de beste richting voor uw project, uw ambitie of zelfs voor uw bedrijf of organisatie? Waar liggen kansen, welke ideeën verdienen nader onderzoek? Innoventuri is de ervaren sparringpartner voor overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers.

Presentaties

Wilt u bijvoorbeeld een groep studenten of ondernemers inspireren of betrekken bij uw duurzame ambities? Innoventuri verzorgt presentaties over onder meer biobased en circulair. In die presentaties zoomen we in op de situatie van de groep, schetsen de context en vertalen naar specifieke situaties, voorbeelden en oplossingen.

“It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change”

Charles Darwin

Meer weten over Innoventuri?

Neem contact met ons op!

You have Successfully Subscribed!